Bine aţi venit pe site-ul CNAIR S.A. CESTRIN

 

Transparență (situația proiectelor de infrastructură). Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN) a dezvoltat aceasta aplicație web-GIS care permite vizualizarea și analiza proiectelor de infrastructură rutieră și programului de construcție al autostrăzilor, drumurilor expres și variantelor ocolitoare din România.

     

Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică – CESTRIN, constituie organismul tehnic al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, şi are ca scop asigurarea expertizei necesare rezolvării problemelor tehnice operaţionale de administrare şi exploatare a autostrăzilor şi drumurilor naţionale, corelată şi coordonată cu cerinţele actualei etape şi în strânsă legătură cu strategia generală şi politica rutieră promovată de C.N.A.I.R.

CESTRIN este profund implicat în acţiunea de coordonare şi elaborare a reglementărilor, standardelor, normativelor şi instrucţiilor tehnice, cu girarea şi urmărirea aplicării lor în practica în acest scop colaborând şi identificând în permanenţă nevoile factorilor de decizie din C.N.A.I.R. S.A orientând în acest sens toate activităţile sale de studii şi cercetare. De asemenea, CESTRIN deţine şi colectează în continuare toate datele tehnice rezultate din experienţa şi evoluţiile tehnologice actuale, se ocupă de înregistrarea, stocarea şi procesarea acestora în baze de date specifice, ce alcătuiesc suportul Sistemului Informatic şi Informaţional al C.N.A.I.R.